Închide Close

Autori

Speranța Farca

Speranța Farca

SPERANȚA FARCA s-a născut pe 21 iunie 1972 în București. A absolvit Facultatea de Psihologie, Pedagogie și Sociologie a Universității din București în anul 1996. Are șapte ani de formare în psihanaliză și este doctor în științele educației. A fost, timp de douăzeci de ani, cercetător la Institutul de Științe ale Educației, unde a realizat proiecte de psihanaliza și educația copilului. În prezent, este conferențiar la Departamentul pentru pregătirea personalului didactic din cadrul Universității Naționale de Arte, București. Este psihanalist și autor a mai multe articole și cărți dedicate părinților, printre care: Independența copilului, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2014; Venirea pe lume a copilului, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2014; Copilul meu merge la Școală! Ghidul părinților, PDF, Institutul de Științe ale Educației, 2013; The Newborn and his Mother, e-book, iTunes, Cupertino, USA, 2012; Grădinița mea favorită! Ghid pentru părinți și educatoare, e-book, iTunes, Cupertino, SUA, 2012; Cum întâmpinăm copilul ca părinţi, bunici, medici şi educatori, Editura Trei, București, 2010; Ce trăieşte copilul şi ce simte mama lui, Editura Trei, București, 2009; Psihanaliza şi cele patru vârste ale eului. Cum devenim părinţi, Editura Trei, București, 2003.
Independența copilului a mai fost publicată ca e-book pe iTunes în 2014. Cartea cuprinde idei sau texte prezentate și în alte scrieri ale autoarei.

De acest autor

Independența copilului

Speranța Farca, Independența copilului

CumpărăPreț 37.00 RON

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia