Închide Close

Autori

Olga Gudynn

Olga Gudynn

Încă de când era copil, OLGĂI GUDYNN i‑au plăcut poveștile și lumea fascinantă a animalelor și plantelor. Pesemne că, în mare parte, aceasta se datorează copilăriei magice pe care și‑a petrecut‑o la țară, la bunici, într‑un sătuc liniștit din Prahova, înconjurat de dealuri și păduri. Tot pe atunci și‑a descoperit pasiunea pentru desenat. În clasele primare, umplea cu povești și desene paginile de la sfârșitul caietelor, motiv pentru care dădea adesea de bucluc. Deși aceste două mari pasiuni au urmărit‑o toată viața, Olga Gudynn a ales să studieze la început dreptul și apoi psihologia și științele educației. Așa se face că, de peste 19 ani, lucrează cu copiii și pentru copii, modelându‑le caracterul și insuflându‑le dragostea pentru frumos. La rândul lor, cei mici au ajutat‑o să se întoarcă la cele două mari iubiri, desenul și poveștile.
Olga Gudynn a scris prima carte, Aventurile râmei Oli (2016), în joacă, pentru fi ii ei Andreas și Patrick, ca să‑i ajute să se împrietenească cu fructele și legumele și să descopere lumea misterioasă care se ascunde la fi rul ierbii. Cartea a fost primită cu mare entuziasm de copii și a devenit în scurt timp bestseller. I‑au urmat Aventurile râmei Oli în Laponia (2016) și Aventurile râmei Oli la zoo (2017). Se pare că setea de aventură a micuței râme e de nepotolit, așa încât ne putem aștepta oricând la o nouă și palpitantă poveste cu Oli.

De acest autor

Aventurile râmei Oli

Olga Gudynn, Aventurile râmei Oli

CumpărăPreț 35.00 RON

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia