Închide Close

Humanitas Junior

Adam Stower, Regele Ugu

Din categoriile 6–9 ani, Romane

În colecția Ebook

EBOOK >  PDF

 

Traducere de Anca Bărbulescu

 

ANDI FIRICEL e pe fugă. Trebuie să scape de MICHI ÎNHĂŢĂU şi tovarăşul lui de rele, TEO P. RICULOSU! Unde să se ascundă? În pădurea din apropiere, dă peste cea mai nemaipomenită căsuţă în copac, dotată cu capcane Clantztrank 5000, săgeţi licuricioase, bombe cu urzici şi câte şi mai câte! Acolo stăpânesc misteriosul şi haiosul REGE UGU şi HERBERT, wombatul lui credincios. ANDI şi UGU îşi unesc forţele împotriva lui Michi Înhăţău şi a bandei sale de bătăuşi, iar ce urmează e cea mai tare aventură care s-a petrecut vreodată într-o vacanţă de vară!

 

Cele mai rele 5 zile din TOATĂ VIAȚA LUI ANDI!

1. Azi. ACUM

2. Concursul de înot de la școală - când am sărit în apă și mi-a CĂZUT SLIPUL de pe mine!

3. Când i-am zis din greșeală „mami“ domnului TOCATU, profesorul de geografie!

4. Când mi-a înghițit RAȚA aia cea mai tare figurină ROBO-SOLDAT.

5. MIERCURI 1 APRILIE…

Despre Adam Stower

ADAM STOWER este autor și ilustrator de cărți pentru copii distins cu mai multe premii. Cărțile lui au fost elogiate la nivel internațional și premiate în Marea Britanie și peste hotare – între altele, Red House Book Award, pentru Bottom’s Up! (autor – Jeanne Willis), în 2010 și Wanda Gag Read-Aloud Book Award (SUA), pentru Silly Doggy!, în 2013. Mare parte din Regele Ugu a fost inspirată din amintirile lui Adam despre joaca în pădure cu fratele lui, Matt, și din perioada petrecută la un internat din nordul ținutului Norfolk, într-o clădire veche de 462 de ani. Adam trăiește la Brighton, cu soția, fiica și un motan pe nume Murray.

Fotografia autorului © Paul Winter

Alte Detalii
  • Categorie: ebook
  • Titlu: Regele Ugu
  • An apariție: 2020
  • Format: PDF
  • ISBN: 978-973-50-6765-6-X
  • Colecție: Ebook
  • Domeniu: 6–9 ani, Romane
  • Autor: Adam Stower
  • Traducere: Anca Bărbulescu

Noi apariții

Author Spotlight

Cristian Presură

pagina autorului

În prezent este cercetător la compania Philips, Olanda. S-a specializat în domeniul senzorilor medicali. Împreună cu echipa sa, a inventat şi introdus pe piaţă primul ceas capabil să măsoare pulsul sportivilor numai pe baza senzorilor optici.

Evenimente

Humanitas Junior pe Social Media

contact