Închide Close
7 povești pentru 7 zile cu Gașca Zurli

Humanitas Junior

Maya Sorian, Mirela Retegan, 7 povești pentru 7 zile cu Gașca Zurli

Din categoriile 6–9 ani, povestiri

În colecția Humanitas Junior

Ilustrații de Paula Stanciu

 

7 povești, câte una pentru fiecare zi a săptămânii, despre importanţa prieteniei și a muncii în echipă, despre valoarea onestităţii și a generozităţii și despre depășirea obstacolelor și găsirea curajului chiar și atunci când te aștepţi mai puţin.

 

Protagoniștii sunt nimeni alţii decât membrii Găștii Zurli care, iubitori de năzbâtii cum îi știm, intră într-o mulţime de încurcături, una mai amuzantă ca alta. Noroc că sunt prieteni buni și că se pricep de minune să se ajute la greu și să tragă învăţăminte la capătul fiecărei peripeţii!

Despre Maya Sorian

MAYA SORIAN are 20 de ani, este fiica Mirelei Retegan și a învăţat de mică faptul că există povești pentru sufletul fiecărui copil. A crescut odată cu lumea Zurli, a contribuit la crearea multor personaje, inspirând totodată multe dintre temele abordate în cântece și spectacole. Nu-i de mirare că a devenit astfel cel mai bun cunoscător al acestui univers colorat și că cea mai mare dorinţță a ei este să ducă mai departe povestea Zurli. În prezent, Maya este studentă la Comunicare și Media la Goldsmith, University of London, și lucrează ca manager de proiect pentru Aplicaţia Zurli.

Despre Mirela Retegan

MIRELA RETEGAN este creatoarea fenomenului Zurli. Este scriitoare, om de radio, antreprenoare, jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă și „Antrenorul Părinţilor“ din România. Este autoarea celor mai iubite cântece pentru copii ale momentului și a unora dintre cele mai îndrăgite povești pentru cei mici, personajele sale fiind modele pentru milioane de copii, iar jocurile și jucăriile create de ea epuizându-se într-o clipită. Are o supercomunitate pe care a câștigat-o prin articole de mare succes pe blogul personal și în revistele Tango, Avantaje, Mami și Parents. A creat Jocuri de jucat în trafic (CD educativ în două volume) și a scris cărţile Mami, tati, joacă-te cu mine, Pledoarie pentru mami și tati și Astăzi este despre astăzi, care se bucură de recorduri de vânzări. Mirela Retegan este speaker la evenimente dedicate părinţilor, susţine conferinţe și sprijină cauze sociale și umanitare care au în prim-plan copiii. De ani buni, produce spectacole și face săli pline atât în România, cât și în străinătate, iar copiii și părinţii o cunosc drept Tanti Prezentatoarea, inima Găștii Zurli.

Alte Detalii
 • Categorie: carte
 • Titlu: 7 povești pentru 7 zile cu Gașca Zurli
 • An apariție: 2022
 • Ediție: a II-a
 • Pagini: 64
 • Format: 16x23,5 cm
 • ISBN: 978-973-50-7553-8
 • Colecție: Humanitas Junior
 • Domeniu: 6–9 ani, povestiri
 • Autor: Mirela Retegan, Maya Sorian
 • Ilustraţii: Paula Stanciu

Noi apariții

Author Spotlight

Ioana Pârvulescu

pagina autorului

IOANA PÂRVULESCU s‑a născut în Brașov. Se înţelege foarte bine cu copiii și nu s‑a despărţit toată viaţa de cărţile lor. A observat astfel multe lucruri ciudate, printre care și următoarele: Cine citește de dimineaţă departe ajunge. Cartea‑prietenă la nevoie se cunoaşte. O carte bună se cunoaște de dimineaţă. Cartea e brăţară de aur. Cu o carte nu se face primăvară.

Evenimente

Humanitas Junior pe Social Media

contact