Închide Close

Autori

Mihai Mănescu

Mihai Mănescu

MIHAI MĂNESCU este scenarist, producător și specialist în comunicare. A absolvit UNATC în 2007, la clasa de scenaristică a profesorului și scenaristului Dumitru Carabăţ, și a obţinut doctoratul în cinematografie și media în 2011. Predă scenaristică și susţine cursuri de corporate storytelling, acestea fiind influenţate de principiile călătoriei eroului, create de renumitul profesor de mitologie, Joseph Campbell. S-a alăturat echipei HOSPICE Casa Speranţei în 2016 și a coordonat campania de strângere de fonduri și renovare a centrului socio-medical de la Adunaţii Copăceni. În prezent, este manager de comunicare și brand al fundaţiei, coordonând și implementând strategia și campaniile de comunicare ale organizaţiei.
Filmografie: Copacul dorinţelor. Amintiri din copilărie (lung metraj, 2021, regia Andrei Huţuleac), Chororo (animaţie, 2016, regia Valentin Urziceanu), Academia Română. 150 de ani în serviciul naţiunii române (documentar, 2016, regia Ovidiu Georgescu), Live (lung metraj, 2015, regia Vlad Păunescu), Ultimul Zburător (lung metraj, 2014, regia Ovidiu Georgescu). Copacul dorinţelor. Amintiri din copilărie, romanul scris după scenariul filmului cu același titlu, semnat împreună cu Matei Dima și Andrei Huţuleac, este cartea sa de debut.

De acest autor

Copacul dorinţelor

Mihai Mănescu, Copacul dorinţelor

CumpărăPreț 22.00 RON

Copacul dorinţelor

Mihai Mănescu, Copacul dorinţelor

CumpărăPreț 29.00 RON

Evenimente

HUMANITAS 30 DE ANI 1990 — 2020

„Dacă țara întreagă și-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o șovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.”

Lucian Boia